На Тернопільщині провели деканальний рівень гри “Що? Де? Коли?”

17 жовтня у селищі Козлів на Тернопільщині проведено деканальний рівень християнської інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на тему «Дари і плоди Святого Духа», участь у якій взяли близько 60 дітей з парафіяльних катехитичних шкіл Козлівського деканату. Захід проводиться з ініціативи Катехитичної комісії. Переможці візьмуть участь у змаганнях на архиєпархіальному рівні. 

Перед початком гри, яку розпочали із спільної молитви, учасників привітав протопресвітер Козлівського деканату о. Роман Гук. Голова Катехитичної комісії деканату о. Роман Коцур пояснив присутнім правила гри та побажав дітям успіхів. Тематика гри базувалася на книзі: «Дари і плоди Святого Духа», зокрема про блаженного Климентія Шептицького, 150 років від дня народження якого відзначаємо у 2019 році.

Гру «Що? Де? Коли?» оцінювало журі у складі: о. декан Роман Гук, о. Андрій Гураль, о. Остап Луців та о. Ігор Демчук. Перемогу у молодшій віковій категорії здобула команда учасників з Таурова «Божі мандрівники», у старшій – команда учасників з Козлова «Милосердні самаряни».

Завершилися змагання привітаннями переможців, врученням похвальних листів та спільною фотографією, після чого всіх учасників запросили за солодкий стіл. 
За матеріалами: http://www.tze.org.ua/reportazhi/3386-молодь-козлівського-деканату-змагалася-у-християнській-версії-щодеколи.html

Популярні дописи з цього блогу

В Одесі відбувся екзархальний рівень інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?"

Молодь Тернопільщини змагалася у християнській версії гри "Що?Де?Коли?"

У Харківському Екзархаті відбулася інтелектуальна гра на тему: “Дари та плоди Святого Духа”